Настаняване в Къща за гости с.Баните


Двойна стая

Двойните стаи са оборудвани със спални и с единични легла. Разполагат със собствен санитарен възел и тераса с панорамен изглед към планината и реката.

60 лв.
цена за вечер

Още..

Тройна стая

Тройните стаи са оборудвани с единични легла. Разполагат със собствен санитарен възел и тераса с панорамен изглед към планината и реката.

90 лв.
цена за вечер

Още..

Студио

Студиата са оборудвани със спални. Разполагат със собствен санитарен възел с джакузи, собствена камина и тераса с панорамен изглед към планината и реката.

120 лв.
цена за вечер

Още..

Механа Мечките

Комплекс Оазис разполага с механа с капацитет 50 места. На фона на битовия родопски стил, огрени от топлите пламъци на камината, може да се насладите на традиционни родопски специалитети и да се забавлявате в компания на приятели.

Барбекю зона

Специално изградените камина за чеверме с водно колело и пещ, могат да нахранят и най-гладните ни гости. Капацитета на барбекюто включва закрита (затворена) част и открита тераса, общо могат да се съберат около 35 места

Басейн

Комплекс Оазис разполага с външен басейн. Басейна е на две нива и има възможност за къпане на малки деца. Край басейна може да полежите в удобни шезлонги препичайки се на топлото родопско слънце, наслаждавайки се на тишината и спокойствието.

Лятна тераса

Огрявани от топлите слънчеви лъчи сутрин, може да изпиете кафето си в компанията на безброй цветя, а през ноща може да се насладите на невероятното звездно небе. При нужда, капацитетът на терасата може да достигне и 100 места

Покрит и открит паркинг

Въпреки че в района от години не е имало кражби, къщата за гости разполага с открит и закрит паркинг за общо 8 коли, който се намира зад солидни дървени порти.

Попитай за настаняване

Може да направите резервация и по телефон

0879 688 261 Понеделник до Неделя 6.00 - 22.30

Какво още?

  • Безплатен Wifi
  • Басейн
  • Механа
  • Закрит паркинг