Агроаптека Макадамия05 Пловдив


Продажба на препарати за растителна защита в агроаптека Макадамия Пловдив

В агроаптеката може да намерите препарати за растителна защита обхващащи всички вреди които могат да възникнат по земеделската продукция. Хербициди, фунгициди и инсектициди - това е основното разделение на препаратите за растителна защита и обхваща борба с вредители по растенията, болести по растенията или борба с нежелана растителност и плевели около земеделската продукция. Освен ПРЗ препарати може да откриете и такива за борба с битови вредители, като отрова за хлебарки, мишки, бълхи, кърлежи и други.

Продажба на торове в агроаптека Макадамия Пловдив

Разполагаме с богато разнообразие от течни, гранулирани и гелообразни торове за всяка фаза от развитието на растенията, обхващат всички видове култури и съобразно цената вариациите са многобройни. НПК торовете са основни за селскостопанската продукция, може да ви предложим както по-евтини български торове, така и по скъпи но с гарантирано качество немски и други торове, например висококачествените торове на Лебозол. Можем да предложим и изцяло биологични и органични торове за любителите на органично земеделие.

Продажба на сортови семена в агроаптека Макадамия Пловдив

Разполагаме с налични професионални и любителски сортови семена от почти всички видове селскотопански култури, както и цветя и декоративна растителност. Можем да направим доставка и на всички професионални семена предлагани на българския пазар на добри цени. Работим с едни от най-големите доставчици и производители на семена в България и произхода им е гарантиран.

Напоителни системи и градински инвентар

Освен семена, торове и препарати агроаптека Макадамия Пловдив предлага и разнообрази е от градниски сечива и инвентар, както и градниски напоителни системи и капково напояване, така че да намерите всичко от което имате нужда за вашия двор или градина

Агроаптека Макадамия се намира в Пловдив на адрес бул. 6-ти Септември 227 - срещу търговия Ритон